Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

За нас

Кои сме ние и с какво се занимаваме?

„Пропърти Мениджмънт БГ” е сред първите компании в България, които предоставят услугите по управление, стопанисване и отдаване под наем на ваканционни и градски имоти. Присъстваме на пазара у нас вече близо 14 години! През това време от един от пионерите в бранша постепенно се превърнахме и утвърдихме като можещ и способен партньор, синоним на коректност, работливост и, разбира се, добри резултати.


Какво всъщност е „пропърти мениджмънтът”? Строителният бум в началото на новия век и хилядите новопостроени сгради в големите градове и курорти поставиха на преден план въпроса „Какво се случва със същите тези сгради и комплекси след построяването им?” Всеки разумен човек, закупил било то свой втори дом във ваканционен комплекс по морето или в планинските райони, било то имот ново строителство в София с цел отдаване под наем, неминуемо започна да усеща нуждата от услуга по стопанисване и управление на имота си. Освен това, трябваше да има и някой, който да се грижи имотите да бъдат правилно маркетирани и предлагани на пазара и съответно да се изкара максимално голяма рента било то от краткосрочни или дългосрочни наеми, било то от нощувки от туристи. Всичко това накуп ние от „Пропърти Мениджмънт БГ” съумяхме да организираме и вече години наред успешно да предлагаме на хиляди собственици на имоти, българи и чужденци. Разбира се, без стабилни и доказани във времето партньори, всичко това нямаше да бъде възможно.

В същото време компанията ни разработи и успешно внедри услугите си по туристически маркетинг като разви тясно партньорство с десетки хотели, апарт-хотели и ваканционни комплекси в цяла България. Специализираме и помагаме в договорките с туроператори и турагенти, оптимизираме активното присъствие на подопечните ни хотели в множество онлайн резервационни платформи, комуникираме и презентираме партньорите ни пред стотици корпоративни клиенти и техните служители. Освен това разполагаме с централизиран отдел „Резервации”, базиран в София и функциониращ 7 дни в седмицата, а като добавка на това предоставяме напълно безплатано и наш уеб-базиран резервационен софтуер. Опитът ни в туристическия бранш е огромен, реномето ни на търсен партньор ни ласкае, а екипът ни е пределно мотивиран да се доказва във всяка предоставена му възможност! Радостни сме, че години наред допринасяме за утвърждаването на партньорските ни хотели на туристическия пазар, както и за значителното увеличаване на резервациите и приходите им от туризъм.

Накрая, но не по значение, можем да споменем, че ние и нашите партньорски фирми сме сред първите компании, които предоставят услугата „Професионален домоуправител” като досега над 500 домакинства в София са поверили на нас грижата за входовете си. За да улесним клиентите си, специално разработихме и внедрихме отчетно-информационен софтуер, наречен „Виртуален вход”, който да гарантира прозрачност и информираност на обитателите на етажните собствености.

В „Пропърти Мениджмънт БГ” се гордеем, че успяваме да защитаваме интересите на нашите партньори и клиенти и, въпреки нелеките времена, да ги отменяме в трудни начинания и да им носим изгода! Вярваме, че в България бизнес все още може да се прави с труд, честна дума и изпълняване на поетите ангажименти. Екипът ни е отворен за всякакви предизвикателства. Насреща сме за разговор или среща.
С уважение, Петър Радев и Борислав Петков Управители, Пропърти Мениджмънт БГ

Разгледайте нашите услуги

Управление на нови жилищни сгради Управление на административни сгради Управление на етажни собствености Професионален хотелски маркетинг Консултантски услуги

или

Направете първоначална консултация
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.