Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

Домашни почиствания

Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип

За повечето хора съвременното ежедневие е комбинация от стрес, шум и много бързане в преследването на следващата задача. В тази среда жилищните комплекси от затворен тип все повече се налагат като острови на спокойствие, чистота и комфорт. Но за запазването на тази тяхна същност от изключително значение са два фактора: съседите (но както гласи поговорката, тях никой не си ги избира) и управлението и поддръжката на общите части на комплекса. Хигиената, зеленината, безопасността на средата, сигурността и приятната за окото среда трябва да са естествено състояние на нещата, а не идеи, останали в миналото. Всеки един от тези елементи изисква постоянна, ежедневна и професионална грижа.

Пропърти Мениджмънт БГ може да ви предложи точно това – концентрация на дългогодишен опит, натрупан професионализъм и ясното разбиране, че всеки комплекс е малка общност от хора с индивидуални нужди и проблеми. Ние ще ви предложим пълен пакет услуги, един екип, работещ за една фирма, вместо да напълним дома ви с подизпълнители, и ще поемем пълната отговорност за администрацията и обслужването на комплекса или имота ви.

Изпрати запитване или виж и другите ни услуги
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.