Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

Консултантски услуги

Оглед и анализ на състоянието и моментната позиция, плюсове и минуси (настоящи и потенциални бъдещи), предоставяне на ноу-хау и т.н.

Вие сте собственик или инвеститор, който планира да закупи или изгради недвижим имот, но не сте сигурни как би изглеждала ежедневната експлоатация и разходите, свързани с нея в дългосрочен план?

Вие сте архитектурно студио или строително инвестиционна компания, разработвате нов проект, но искате освен красив и ефектен отвън, той да бъде и перфектно организиран и оптимизиран за дългосрочните си ползватели отвътре?

Управлявате ваканционен хотелски комплекс и разходите и приходите не са това, което сте очаквали?

Наели сте офисни площи в съвременна административна сграда, но смятате, че не получавате това, за което заплащате?

Или сте фирма, която предлага услуги с недвижими имоти, и искате външно мнение за оптимизацията на дейността си?

Пропърти Мениджмънт БГ може да предложи дългогодишния опит и специализирано ноу-хау на екипа си във всички от посочените ситуации, както и в много други. Потърсете ни и представете проблема си. Ако ние не можем да сме максимално полезни, ще ви свържем с някой от доверените ни партньори.

Всички консултантски услуги се извършват в пълна конфиденциалност относно получената в процеса на работата информация.

Изпрати запитване или виж и другите ни услуги
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.