Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

Управление и поддръжка на жилищни имоти

Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип

За повечето хора съвременното ежедневие е комбинация от стрес, шум и много бързане в преследването на следващата задача. В тази среда жилищните комплекси от затворен тип все повече се налагат като острови на спокойствие, чистота и комфорт. Но за запазването на тази тяхна същност от изключително значение са два фактора: съседите (но както гласи поговорката, тях никой не си ги избира) и управлението и поддръжката на общите части на комплекса. Хигиената, зеленината, безопасността на средата, сигурността и приятната за окото среда трябва да са естествено състояние на нещата, а не идеи, останали в миналото. Всеки един от тези елементи изисква постоянна, ежедневна и професионална грижа.

Пропърти Мениджмънт БГ може да ви предложи точно това – концентрация на дългогодишен опит, натрупан професионализъм и ясното разбиране, че всеки комплекс е малка общност от хора с индивидуални нужди и проблеми. Ние ще ви предложим пълен пакет услуги, един екип, работещ за една фирма, вместо да напълним дома ви с подизпълнители, и ще поемем пълната отговорност за администрацията и обслужването на комплекса или имота ви.

Изпрати запитване или виж и другите ни услуги
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.