Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

Ремонтни дейности/домашен майстор

Увеличаване приходите и заетостта на хотела, договаряне с множество нови контрагенти, Централен офис Резервации, безплатен резервационен софтуерт

Пропърти Мениджмънт БГ е водеща компания в областта на менажирането на ваканционни комплекси и апарт-хотели в популярните ски и морски курорти в България. През последните близо 14 години упорито разработвахме пакет от услуги по туристически маркетинг, от които вече се възползват десетки партньори в страната. Развихме тясно сътрудничество с голям брой хотели, ваканционни комплекси и вилни селища като сме изключително радостни, че допринасяме за утвърждаването им на пазара, както и за значителното увеличаване на резервациите и приходите им от туристи.

Ако сте хотелиер


или специалист на ръководна позиция в хотел, специално за Вас създадохме най-новия ни бранд SuperHotel.bg. Стартирайки SuperHotel.bg, ние целим да достигнем до още по-значителен брой потенциални партньори, на които да отделим нужното внимание, да дадем професионален съвет за бизнеса и за които да впрегнем всичките си налични ресурси с едничката цел – да ги направим по-печеливши и по-познати на пазара. Разгледайте повече за услугите ни и ни потърете за безплатна консулация. Ние можем да ви помогнем да увеличите приходите си.

Ако сте туроператор


то за Вас е важно да знаете, че ние в Пропърти Мениджмънт БГ винаги защитаваме интереса на всички наши партньори от бранша и полагаме грижи всеки да бъде мотивиран да работи с нас. Напоследък „туроператор” се превърна едва ли не в синоним на нежелан сътрудник, но ние знаем, че хотел не се пълни с един или два партньора, а с голям брой контрагенти. За тези вече близо 14 години работата ни със стотици туроператори създаде и много приятелства, което още повече ни вдъхновява да полагаме грижи партньорите ни винаги да получават топ условия в подопечните ни хотели. Потърсете ни и се информирайте за преференциалните условия за резервации в нашите над 25 хотелски комплекса в цяла България.
или виж и другите ни услуги
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.