Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

Управление на етажни собствености

Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост

Пропърти Менижмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от 10 години. За това време се научихме да се вслушваме в нуждите и проблемите на живущите и да ги поставяме преди всичко останало. Ние ще ви предложим професионална услуга, изградена на базата на дългогодишен опит във всички сфери на недвижимите имоти, но също така ще се съобразим и уважим бюджета на вашата общност. Ще ви предложим различни услуги, които да придадат добавена стойност на работата ви с нас, но няма да забравим и ежедневните нужди и проблеми на етажната ви собственост.

Проблеми има навсякъде. Потърсете ни, за да ви помогнем да разрешите вашите.

Изпрати запитване или виж и другите ни услуги
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.