Комплекси от жилищен и ваканционен тип, комплекси от затворен тип, индивидуални имоти
Управление на жилищни имоти
Пропърти Мениджмънт БГ осигурява пълен пакет услуги и грижи за: хигиена, сигурност, безопасност на средата, зеленина и приятна за окото среда, плащане на сметки и т.н. Всичко това предоставено от екип, представляващ микс от дългогодишен опит и натрупан професионализъм.
Прочети повече
Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт
Управление на административни сгради
Основен приоритет за Пропърти Мениджмънт БГ е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, а също спестяваме битовизми и експлоатационни неуредици.
Прочети повече
Професионален домоуправител, касиер и пълно обслужване на сгради в режим на етажна собственост
Управление на етажни собствености
Пропърти Мениджмънт БГ предлага услугите си в управлението на етажни собствености от близо 10 години. Професионалният подход, съобразяването с бюджета и вслушването в нуждите на нашите клиенти са само част от плюсовете ни. Потърсете ни за консултация!
Прочети повече
Маркетинг и резеравции за хотели, увеличаване приходите и заетостта
Професионален хотелски маркетинг
Пропърти Мениджмънт БГ е структура с богат опит, с екип от професионалисти и с визитката на коректно работеща компания с вече близо 15 годишна успешна дейност на туристическия пазар. Ако хотелът ви не работи както бихте искали, ние можем да Ви бъдем от полза!
Прочети повече

Управление на административни сгради

Фасилити мениджмънт на административни сгради и услуги, свързани с фасилити мениджмънт

Дали сте инвеститор, собственик или ползвател на сграден фонд с бизнес предназначение, вие имате огромен интерес да осигурите най-гладкото възможно ежедневие в подопечните ви сгради. Отличното управление и поддръжка на имотите ви гарантира, че работният процес на бизнеса ви няма да бъде прекъсван от битовизми и експлоатационни неуредици.

Пропърти Мениджмънт БГ може да ви предложи както отделни услуги, така и цялостно обслужване на имотите ви. Ние не работим с подизпълнители, освен когато законът го изисква (поддръжка на асансьори, противопожарни инсталации и др.), което ви гарантира три много важни бонуса към нашите услуги: Ние работим на бутиков принцип – всеки проект и ангажимент получава нашето пълно внимание. Всяка задача се посреща с индивидуален подход и пълния ресурс за разрешаването ѝ според нуждите на клиента. Никой детайл няма да бъде подминат като маловажен.

Изпрати запитване или виж и другите ни услуги
© 2024 PropertyManagement.BG | Част от Пропърти Мениджмънт БГ | Общи Условия | Всички права запазени.