Кои сме ние?

„Пропърти Мениджмънт БГ” е сред първите компании за управление и отдаване под наем на ваканционни и градски имоти в България. Присъствайки вече близо 12 години на пазара у нас, ние се утвърдихме като можещ и способен партньор, синоним на коректност, работливост и разбира се добри резултати. Изключително щастливи сме, че оправдаваме гласуваното ни доверие от страна на редица малки и големи инвеститори и не на последно място на хилядите клиенти, избрали да ползват нашите услуги.


Нашите услуги
Професионални услуги по туристически маркетинг Управление и отдаване на имоти в цялата страна Богат избор от оферти за нашите клиенти Професионален домоуправител

Нашите услуги
Професионални услуги по туристически маркетинг
За собствениците на хотели или ваканционни комплекси Пропърти Мениджмънт БГ предоставя услугата „Професионални услуги по туристически маркетинг”. Ако не сте доволни от резултатите на вашия хотел или пък не намирате стабилен партньор, който да ви презентира адекватно на туристическия пазар, не се колебайте да се обърнете към нас. В условията на чудовищната конкуренция и постоянния дъмпинг, в който е принуден да работи туристическият бранш, ние съумяваме да постигаме добри резултати и да помагаме на хората, които ни се доверят, да оптимизират приходите си, така че да започнат да усвояват потенциала на хотела си и той да започне да изплаща вложената в него инвестиция. Компанията ни е дългогодишен партньор със стотици от най-големите международни туроператори, както и с редица български такива. Това гарантира широка реклама и високи нива на заетост на поверените ни имоти.

Изпрати запитване
Управление и отдаване на имоти в цялата страна
За нашите колеги туроператори ние сме повече от предпочитан партньор. В портфолиото ни към момента присъстват над 20 целогодишни и сезонни обекта - апартаментни хотели и ваканционни комплекси в най-големите планински и морски курорти на страната, както и в някои областни градове. Причината да работим гладко с над 400 туристически фирми от бранша е, че за нас коректността и уважението са водещи в бизнеса. Работейки с нас, нашите партньори са сигурни, че ние защитаваме техния интерес и им предоставяме винаги конкуренти условия, по които да работят – без дъмпинг или дребен шрифт. В същото време всички обекти от портфолиото ни са свързани в единна резервационна система, разработена от нашата компания и обслужвана от отдел „Маркетинг и резервации”, базиран в централния ни офис в София. Това прави работата с нас бърза и надеждна и пести време и усилия на фирмите, които си партнират с нас.

Изпрати запитване
Богат избор от оферти за нашите клиенти
Като компания с вече дългогодишно присъствие на пазара и хиляди обслужени и реализирани резервации, ние се грижим постоянно да обогатяваме продукта си, за да можем да предлагаме на нашите клиенти все повече и по-разнообразни оферти за тяхната почивка. Портфолиото ни от сайтове и брандове се увеличава стремглаво като имаме отделни и насочени профили за почивки на море и планина, във вила или къщи за гости, в апарт-хотели или ваканционни комплекси, с ол инклузив изхранване или пък само наем на помещение, бюджетно настаняване с определен процент отстъпка, както и редица сайтове с предложения за определени дестинации в страната. Разгледайте всички наши сайтове и нека ние ви закараме до вашата най-мечтана почивка.

Изпрати запитване
Професионален домоуправител
Пропърти Мениджмънт БГ е една от първите фирми, които преди няколко години стартираха новата за българския пазар услуга „Професионален домоуправител”. Тя е насочена към обитателите на всяка една етажна собственост и цели да ги отмени в ежедневните грижи и неуредици, с които се сблъскват покрай стопанисването и обслужването на своя вход. Днес с гордост заявяваме, че въпреки че услугата беше и все още си остава непопулярна сред голяма част от българите, постепенно компанията ни се наложи на пазара. Днес, посредством своя партньор и подизпълнител „Риал естейт мениджмънт” достигаме до все повече домакинства и им помагаме в разрешаването на изникналите проблеми. Повече за тази услуга може да разгледате тук.

Изпрати запитване

Портфолио
Връзка с нас

Вашето име: *
Вашият e-mail: *

Вашият e-mail няма да бъде предоставян на трети лица и ще бъде използвам само за връзка с вас!
Телефон за връзка:

Ако желаете, можете да ни предоставите и телефонен номер, на който е удобно да Ви потърсим.
Относно:
Общо запитване към PropertyManagement.BG
Вашето писмо:
Централен офис
Телефон: +359 2 862 93 39
Факс: +359 2 962 84 96

гр. София, П.К. 1202
бул. "Княгиня Мария Луиза" 100
Централна Автогара
ет. 4, офис 9-10

Lat: 42.710257
Long: 23.323221


Работно време:
9:30 - 18:30 всеки делничен ден

Трансфери до и от БанскоУправление на имоти в Банско